Autohuolto

Autohuolto – Kaikki palvelut kerralla, AV Autohuolto, Espoo

Autohuolto toimii Espoossa Nihtisillan alueella. Saat kaikki huollon palvelut saman katon alta.

Autohuollot kattavat kaikkien merkkien ja mallien huoltotyöt. Myös uusien autojen takuuhuollot.

Kaikissa huoltotöissä käytettävät varaosat ja tarvikkeet ovat laadultaan alkuperäistä vastaavia OE osia tai asiakkaan pyynnöstä alkuperäinen ns. merkkiosa luotettavilta tavarantoimittajilta.

Katso myös huoltolaskurimme täältä >>

Autohuolto Espoo

Määräaikaishuolto

Määräaikaishuollot tehdään aina valmistajan Suomessa voimassa olevan huolto-ohjelman puitteissa. Takuuehdot säilyvät meillä tehdyn huollon jälkeen.

Suoritamme autosi huollot valmistajan huoltospesifikaation mukaisesti sekä käytämme ainoastaan korkealaatuisia (OEM) huoltotarvikkeita sekä varaosia, joille myönnämme takuun 1-3 vuotta, näin autosi turvallisuus, luotettavuus sekä jälleenmyyntiarvo säilyy parhaiten.

Täytämme sähköisen huoltokirjan seuraaviin merkkeihin: BMW, Mercedes-Benz, Ford, Mazda, VAG (Audi, Volkswagen, Seat ja Skoda.

Öljynvaihto

Öljynvaihto on autolle erittäin tärkeä huoltotyö.

Öljynvaihdolla saat autoosi lisää luotettavia kilometrejä, kun moottori pysyy kunnossa eikä vaurioita moottoritilaan muodostu.

Öljynvaihto on hyvä suorittaa myös vaihteistoon ja auton perän tasauspyörästöön.

Ilmastointihuolto

Ilmastointihuolto sisältää kylmäaineet sekä desinfioinnin ja raitisilmasuodattimen uusinnan.

Pelkkä kylmäaineiden lisäys ei huolla ilmastointilaitetta, koska ilmastointilaitteen puhdistus pitää puhtaana myös sen läpi kulkevan ilman.

Ilmastointijärjestelmän täyttöhuollossa vaihdetaan kylmäaineet, kompressorin öljy sekä tarkastetaan vuodot.

Diagnostiikkapalvelu

Auton vikadiagnostiikka paljastaa auton viat sähköongelmista käynnistysvaikeuksiin.

Vian luotettava löytyminen säästää aikaa ja rahaa.

Jakohihnan vaihto

Jakohihnan vaihto ja jakopääremontti varmistaa koneen kunnon. Jakohihnan vaihtoa ei kannata viivytellä. Moottorin rikkoontuminen jakohihnan katketessa on kallista lystiä.

Jarruhuolto

Jarruhuolto varmistaa turvallisen tieliikenteen. Nopeat jarrutusreaktiot ovat valitettavan yleisiä. Hyvät jarrut pelastavat henkiä.

Sähkövikojen huolto

Sähkövikainen auto ei käynnisty tai se käy huonosti. Nopeaa huoltoa vaativa sähkövika hoituu helposti. Yleisin syy löytyy autojen akuista. Isommat sähköviat, kuten laturin huono kunto vaatii pidempiaikaisen työn. Diagnostiikka löytää hankalankin sähkövian.

Muut palvelut

Katsastuspalvelut kuuluvat myös huollon piiriin, jossa hoidamme myös katsastuskäynnin puolestasi Huolto ei aina riitä. Tarpeen tulleen saat autokorjaamon palvelut isompiin korjaustoimiin. Katsastuspalvelu hoitaa vuosikatsastukset.